Skip to main content

Foredrag og Kurser

Ønsker du og dine kollegaer mere viden om Børns sansemotorikse udvikling?

Jeg tilbyder foredrag rundt om i landet, samt vejledning og supervision i daginstitutioner. Så skal I afholde kursus, forældrearrangement eller noget helt andet hvor viden om børns sansemotoriske udvikling er relevant er I altid velkommen til at kontakte mig og hører nærmere. Jeg giver gerne tilbud efter jeres ønsker og behov så længe det er indenfor mit faglige område.

Indimellem afholder jeg også selv foredrag disse annonceres løbende. Næste foredrag er tirsdag den 11/6 2024 kl. 19.00-21.00.

“En aften med Sanse-Motorik” Nogle børns sansesystem kan mistolke indtryk og stimuli, og dette kan komme til udtryk på meget forskellige måder. Måske oplever du at dit barn har svært ved at finde ro og er hele tiden videre til næste aktivitet eller syningerne i tøjet genere, måske reagerer barnet voldsomt overfor pludselige lyde eller er urolig og har svært ved at finde ro til natten. Reaktionerne kan være meget forskellige. Vil du gerne have en større forståelse for dit barns måde at bearbejde og reagere på sanseindtryk på? Så er dette foredrag noget for dig.

Du har nu muligheden for at komme til 2 timers aften-foredrag, hvor du vil få mere viden om nervesystemet og sansebearbejdning. Om hvorfor det er helt afgørende for børns udvikling at, de får den rette mængde kontakt, omsorg og fysiske stimuli og hvorfor jeg, Monica altid taler om kontakt før handling. Du vil altså tage hjem med helt konkrete redskaber som du kan bruge med det samme. Der vil også være sat tid af til spørgsmål.

Jeg er optaget af at forstå og arbejde med børn som mærker verden lidt anderledes end de fleste.

Jeg håber at se så mange som muligt til en aften med Sanse-motorik som overskrift. Der vil blive serveret kaffe, te og hjemmebagt kage. Prisen er 125 kr.

Foredraget er henvendt til forældre med børn i alderen 3-10 år