Skip to main content

Priser

Sådan fungerer et forløb hos mig

Alle individuelle forløb starter med en samtale med barnets forældre/primære omsorgsperson. I denne samtale kommer vi omkring graviditeten, fødselen, barnets udvikling og hvordan hverdagen ser ud på nuværende tidspunkt. Denne samtale uden børn, er for at undgå “voksensnak” hen over hovedet på barnet.

Vi aftaler en ny dag hvor jeg ser barnet til en undersøgelse som af barnet vil opfattes som leg. Jeg gør meget ud af at det skal være en god oplevelse for barnet at komme hos mig. Det skal være noget som de glæder sig til og ser frem til. Overlevering efter undersøgelsen gives over en telefonisk samtale efterfølgende. Her vil i også modtage forslag til gode aktiviteter og en handleplan. Jeg gør meget ud af at voksensnakken som udgangspunkt ikke sker hen over hovedet på barnet.

Det er forskelligt hvor længe et individuelt forløb varer, det planlægger vi sammen.

Jeg tilbyder både træning/undersøgelse i mine lokaler på Messebuen 1C 4700 Næstved, men jeg kører også gerne ud til jer, hvor barnet er i vante omgivelser.

 

Det er også muligt at få udarbejdet en sensorisk profil som er et valideret ergoterapeutisk redskab til at analysere barnets sansebearbejdning og tolerance for sanseimput. En sensorisk profil består af en samtale med forældre/primære omsorgspersoner, derefter introduceres både I og det faglige personale som er omkring barnet til et spørgeskema som skal udfyldes. Spørgeskemaerne analyseres og der skrives en rapport med resultaterne. I modtager forslag til strategier som vil kunne hjælpe barnet med sine udfordringer. Den sensoriske profil indeholder også en observation af barnet som jeg kan trække på i mit analyse arbejde inden rapporten udarbejdes.

 

Mine kalender i 2023 er så småt ved at være fyldt. Det betyder også at der ikke er åbent for online booking, men kontakt mig istedet på mail og så finder vi sammen et tidspunkt som passer jer allerbedst.

Prisoversigt

 

Timepris 750 kr./t

Sanseprofil inkl. rapport 5500 kr.

Kørsel 380 kr. pr. påbegyndt time. 

Afbud skal ske på tlf. senest 12 timer før. Ved udeblivelse eller for sent afbud opkræves det fulde beløb.