Skip to main content

Priser

Alle individuelle forløb starter med en samtale med barnets forældre/primære omsorgsperson. I denne samtale kommer vi omkring graviditeten, fødselen, barnets udvikling og hvordan hverdagen ser ud på nuværende tidspunkt. Denne samtale uden børn, er for at undgå “voksensnak” hen over hovedet på barnet.

Vi aftaler en ny dag hvor jeg ser barnet til en sansemotorisk undersøgelse som af barnet vil opfattes som leg. Kontakt før handling er noget jeg gør meget ud af og derfor sikre jeg altid en god relation og samspil med barnet. Efter overlevering af denne undersøgelse vil vi sammen lave en handleplan ud fra vores tidligere samtale og forventningsafstemning.

Det er forskelligt hvor længe et individuelt forløb varer, det planlægger vi sammen.

Jeg tilbyder både træning/undersøgelse i mine lokaler på Messebuen 1C 4700 Næstved, men jeg kører også gerne ud til jer, hvor barnet er i vante omgivelser.

 

Det er også muligt at få udarbejdet en sensorisk profil som er et valideret ergoterapeutisk redskab til at analysere barnets sansebearbejdning og tolerance for sanseimput. En sensorisk profil består af en samtale med forældre/primære omsorgspersoner, derefter introduceres både I og det faglige personale som er omkring barnet til et spørgeskema som skal udfyldes. Spørgeskemaerne analyseres og der skrives en rapport med resultaterne. I modtager forslag til strategier som vil kunne hjælpe barnet med sine udfordringer. Den sensoriske profil indeholder også en eller to observationer af barnet som jeg vil trække på, i mit analyse arbejde inden rapporten udarbejdes. Jeg udarbejder aldrig en rapport uden selv at have set barnet.

Prisoversigt

 

Timepris 750 kr./t

Kørsel 380 kr/pr. påbegyndt time + 3,79 kr/pr. kørt km.

Sanseprofil inkl. rapport 5500 kr.

Afbud skal ske på tlf. senest 12 timer før. Ved udeblivelse eller for sent afbud opkræves det fulde beløb.