Skip to main content

Om Monica Levå

Jeg brænder for at gøre en forskel for børn og unge

Mit navn er Monica Levå, jeg er uddannet ergoterapeut og brænder for arbejdet med børn og unge.

Jeg er selv mor til tre børn. Freja fra 2013, Alberte fra 2016 og Holger fra 2020. Jeg oplever dagligt at det kommer min ergoterapeutiske faglighed til gode, at jeg også selv er mor.
Jeg ved hvad det er for nogle krav, forventninger, og følelser vi forældre rammes af, når vi har helt små børn og når de når skolealderen. Det er også derfor det altid er min vigtigste opgave at skabe et trygt rum for både dig som forældre og dit barn. Det er et rum jeg aldrig tager for givet og som jeg gør en stor indsats for at skabe. Når jeres børn kommer hos mig, er det aldrig fordi de er forkerte, det er fordi de er noget helt særligt.
At være forældre er benhårdt arbejde. I vil derfor også opleve at jeg bruger mig selv som eksempel der hvor det giver mening. Når vi har andre at spejle os i, giver det en ro og tryghed. Og jeg tror på at vi kan lære af hinanden hver eneste dag.

Jeg arbejder ud fra en anerkendende og motiverende tilgang, hvor jeg tilpasser den rette mængde stimuli til det enkelte barn. Og som ergoterapeut tænker jeg altid i meningsfulde aktiviteter. Derfor vil alle mine forløb tage udgangspunkt i motoriske aktiviteter som af barnet vil opfattes som leg – altså noget trygt, genkendeligt og meningsfuldt.

Vil du se en mere personlig del af mig er du velkommen til at følge med på min instagram: boerneergo.monicalevaa eller facebook: Børneergoterapeut – Monica Levå.
Her deler jeg også nyheder og aktuelle events.